Download Albanian TV – Shqip TV App For PC/Laptop/Windows 7,8,10.

We provide Albanian TV – Shqip TV 1.0 APK file for PC Windows 7,8,10.
Albanian TV – Shqip TV is a free Entertainment app.
It\’s easy to download and install to your mobile phone.
Please be aware that We only share the original and free pure apk installer for Albanian TV – Shqip TV 1.0 APK without any modifications.

The average rating is 4.90 out of 5 stars on playstore.
If you want to know more about Albanian TV – Shqip TV then you may visit VG_Studio Inc. support center for more information

All the apps & games here are for home or personal use only. If any apk download infringes your copyright,
please contact us. Albanian TV – Shqip TV is the property and trademark from the developer VG_Studio Inc..

Aplikacioni ALBANIAN TV ju mundëson të:

• Shikoni Kanale Shqiptare nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia, dhe vende tjera
• Shikoni mijëra video on-demand
• Shikoni Live TV
• Lexoni, dëgjoni, apo shikoni lajmet dhe shpërdani ato me miqtë tuaj
• Informohuni me motin nga të gjitha qytetet shqiptare
• Lexoni Horoskopin
• E shumë të tjera!!!!

Pëlqeni AlbanainTV? Na vlersoni në Google Play. Në qofte se keni ndonje pyetje apo sygjerim, ju lutem na shkruani në Facebook – https://m.me/AlbanianTVapp

Nese programi ka probleme, jeni te lutur te shkruani nje email, e jo te vendosni nje yll te vetem me komente te padobshme. Vetem me ndihmen tuaj, ky aplikacion mund te behet me i mire, e te arrije nivele me te larta.

Version: 1.0

File size: 4.97MB

Requires: Android 4.0.3+

Package Name: com.albanian.tvshqip

Developer: VG_Studio Inc.

Updated: October 13, 2018

Price: Free

Rate 4.90 stars – based on 105 reviews

To Download Albanian TV – Shqip TV App For PC,users need to install an Android Emulator like Xeplayer.With Xeplayer,you can Download Albanian TV – Shqip TV App for PC version on your Windows 7,8,10 and Laptop.

Guide for Play & Download Albanian TV – Shqip TV on PC,Laptop.

1.Download and Install XePlayer Android Emulator.Click "Download XePlayer" to download.

2.Run XePlayer Android Emulator and login Google Play Store.

3.Open Google Play Store and search Albanian TV – Shqip TV and download,

or import the apk file from your PC Into XePlayer to install it.

4.Install Albanian TV – Shqip TV for PC.Now you can play Albanian TV – Shqip TV on PC.Have Fun!

About Author

You may also like

Netflix
0

Download Netflix App For PC/Laptop/Windows 7,8,10. We provide Netflix 4.16.4 build 15215 APK file for PC Windows 7,8,10. ...
Read More
NVIDIA Games
0

Download NVIDIA Games App For PC/Laptop/Windows 7,8,10. We provide NVIDIA Games 5.21.26813424 APK file for PC Windows 7,8,10. ...
Read More
YouTube TV
0

Download YouTube TV App For PC/Laptop/Windows 7,8,10. We provide YouTube TV 2.06.06 APK file for PC Windows 7,8,10. ...
Read More

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.