Download Kanale24 Tv v5 – Shiko Shqip Tv App For PC/Laptop/Windows 7,8,10.

We provide Kanale24 Tv v5 – Shiko Shqip Tv 1.0.9 APK file for PC Windows 7,8,10.
Kanale24 Tv v5 – Shiko Shqip Tv is a free Entertainment app.
It\’s easy to download and install to your mobile phone.
Please be aware that We only share the original and free pure apk installer for Kanale24 Tv v5 – Shiko Shqip Tv 1.0.9 APK without any modifications.

The average rating is 5.00 out of 5 stars on playstore.
If you want to know more about Kanale24 Tv v5 – Shiko Shqip Tv then you may visit Kanale24Tv – Shqip Tv Falas support center for more information

All the apps & games here are for home or personal use only. If any apk download infringes your copyright,
please contact us. Kanale24 Tv v5 – Shiko Shqip Tv is the property and trademark from the developer Kanale24Tv – Shqip Tv Falas.

Ne Ju Ofrojme Mbi 300 Kanale HD Dhe Pa Probleme 24 Ore Online Dhe Me Pak Reklama Qe Nuk Jane Te Bezdishme 🙂
Nese Ndonje Kanal Nuk Punon Per Momentin Ju Lutem Provojeni Pas Pak Minutash Dhe Nese Nuk Ben Serisht Na Kontaktoni/Raportojeni Ate Kanal Dhe Jo Te Na Vlersoni Me 1* Nese Nje Kanal Nuk Punon Ose Ka Ndonje Problem Te Vogel.
Nese Keni Ndonje Problem Me Programin Na Kontaktoni Ne Facebook Dhe Ne Do Ju Ofrojme Nje Zgjidhje 🙂
Ne Do Ju Ofrojme Versione Te Reja Te Kanale24 Duke Rregulluar Problemet Qe Mund Te Dalin Ne Vazhdim Te Aplikacionit Dhe Duke Shtuar Funksionalitete Te Reja Dhe Me Shume Kanale 🙂
Shikim Te Kendshem Dhe Vlersojeni Me 5* Nese Ju Pelqen Gjithashtu Klikoni Ne Reklama Per Te Na Ndihmuar 🙂

Lexoni Ndryshimet(Changelog) Qe Ju Dalin Kur Hapni Kanale24 Per Me Shume Info Rreth Gjerave Te Reja 🙂

Na Vlersoni Me ★★★★★ Nese Ju Pelqen Kanale24 Dhe Nese Keni Probleme Mos Na Vlersoni Me 1* Po Na Kontaktoni Me e-Mail Ose Ne Facebook Qe Tju Ndihmojme 🙂

Version: 1.0.9

File size: 18.22MB

Requires: Android 4.1+

Package Name: com.kanale24tv_v5

Developer: Kanale24Tv – Shqip Tv Falas

Updated: February 19, 2019

Price: Free

Rate 5.00 stars – based on 9 reviews

To Download Kanale24 Tv v5 – Shiko Shqip Tv App For PC,users need to install an Android Emulator like Xeplayer.With Xeplayer,you can Download Kanale24 Tv v5 – Shiko Shqip Tv App for PC version on your Windows 7,8,10 and Laptop.

Guide for Play & Download Kanale24 Tv v5 – Shiko Shqip Tv on PC,Laptop.

1.Download and Install XePlayer Android Emulator.Click "Download XePlayer" to download.

2.Run XePlayer Android Emulator and login Google Play Store.

3.Open Google Play Store and search Kanale24 Tv v5 – Shiko Shqip Tv and download,

or import the apk file from your PC Into XePlayer to install it.

4.Install Kanale24 Tv v5 – Shiko Shqip Tv for PC.Now you can play Kanale24 Tv v5 – Shiko Shqip Tv on PC.Have Fun!

About Author

You may also like

Netflix
0

Download Netflix App For PC/Laptop/Windows 7,8,10. We provide Netflix 4.16.4 build 15215 APK file for PC Windows 7,8,10. ...
Read More
NVIDIA Games
0

Download NVIDIA Games App For PC/Laptop/Windows 7,8,10. We provide NVIDIA Games 5.21.26813424 APK file for PC Windows 7,8,10. ...
Read More
YouTube TV
0

Download YouTube TV App For PC/Laptop/Windows 7,8,10. We provide YouTube TV 2.06.06 APK file for PC Windows 7,8,10. ...
Read More

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.